Бебешки шапки предпазват бебето от бебето

- Mar 25, 2019-

Бебешката шапка предпазва бебето от слънцето, предпазва вятъра и предпазва от студ. Изберете удобна шапка на бебето, за да дадете на бебето най-интимна грижа.

25% от калориите на бебето се отделят от главата. Главата на бебето е богата на кръвоносни съдове и положението е относително плитко, без защита на подкожната мазнина, така че носенето на бебешка шапка Yiwu може да поддържа постоянна телесна температура. Ако вземете бебето на разходка, е много важно да носите подходяща бебешка шапка Yiwu.

Дебелината на шапката на бебето трябва да се удебелява при понижаване на температурата, но не използвайте шапка със суров ръб, защото тя ще дразни кожата на бебето.

Времето е много горещо през лятото, трябва да изберете дишаща хладна маска, която може да блокира силната слънчева светлина, да направят очите и кожата на вашето бебе готино и удобно, да предотвратят топлинен удар при излизане и по-малко скорпион; студено време през зимата Когато бебето излезе или когато температурата е ниска, бебето трябва да донесе топла и удобна шапка. Той може да играе роля в поддържането на топлината и предотвратяване на студ и студ след като бъде взривен от вятъра. Също така е важно да се намали топлината на цялото тяло. Охлажда се, също така е необходимо да се донесе подходяща малка единична капачка на бебето.