Закупуване на бебешки шапки

- Mar 27, 2019-

Трябва да имате шапка с широко поле. Когато сте на път, можете да блокирате слънцето и директно да докосвате лицето на бебето с такава широка шапка. Опитайте се да намерите шапка, която може да бъде вързана под брадичката, вместо опъвам на врата си, бебето ще се чувства много неудобно и не много безопасно.

Когато пазарувате за лятна шапка за вашето бебе, трябва да изберете шапка, която е дишаща.

Уверете се, че тъканта, която прави шапката, се чувства мека на допир, а не груб материал, който може да сърби или дори дразни кожата.

Когато купувате бебешка шапка, най-добре е да донесете и бебето, да го изпробвате по всяко време, за да видите как работи, и ако изглежда добре, не е подходящо. След като бебето се опита, се уверете, че шапката пасва на главата на бебето. Няма да е твърде хлабав или прекалено стегнат. Не правете шапката твърде стегната, така че след като шапката бъде премахната, периферията ще остане върху главата на бебето. проследи.

Според различни сезони, изберете шапки с различни цветове и стилове. Дълбокият цвят поглъща светлината, за да увеличи топлината, а светлият цвят отразява светлината, за да повиши прохладата. През зимата трябва да изберете тъмна вълнена шапка, която запазва топлината и покрива ушите ви. През лятото трябва да изберете лек, хладен капак, който е хладен и хладен.

Купуването на шапки е лесно за промяна поради сезоните. Зимният климат е студен. Изберете шапки, които са топли и имат добра работа на студено, като например памучни шапки, кожени шапки, кашмирени шапки и т.н. За пролетта и есента се предлагат плетени шапки, вълнени тъкани и големи шапки. През лятото слънцето е силно и очите са дразнещи. Можете да избирате големите шапки с леки тъкани, студени цветове и плитки цветове, като шапки за слънце, сламени шапки и тъкани. Тези шапки могат да отразяват слънцето и да спускат главата. Топлината на отделението може да предпази очите и да предпази очите от вентилация и топлинен удар.

Цветът на шапката трябва да бъде ярък. Това не е само за красота. Децата имат голяма активност и имат лошо чувство за безопасност, когато ги носят. Носенето на ярко оцветена шапка е по-ясно и може да намали произшествията до известна степен. Въпреки че шапки могат да се носят през всички сезони, не е необходимо децата да носят шапки, когато излизат навън. В окото слънцето може да осигури ценно хранене за децата. Слънчевата светлина може да промени Т-дехидрохолестерола в витамин D в кожата, който играе важна роля за предотвратяване на появата на рахит. Освен това слънцето има силна стерилизация. Дезинфекцията, децата с повече излагане на слънчева светлина, могат да подобрят устойчивостта на болестите и да предотвратят инфекциозните заболявания. Ако бебето носи шапка, когато излиза на открито, ще има по-малко излагане на слънчева светлина. Затова носенето на шапка зависи от времето и времето.