Спецификация за използване на шапката

- Apr 07, 2019-

(1) Преди носене, проверете дали аксесоарите на каската са повредени, независимо дали монтажът е твърд, дали регулирането на обвивката на капачката е здраво, дали гнездото е сигурно, дали лентата е закрепена и т.н. между обвивката на капачката и капачката не е между 25 и 50 mm, горното въже се прилага в определения диапазон. Уверете се, че частите са в добро състояние преди употреба.

(2) В зависимост от размера на главата на потребителя, регулирайте дължината на капачката до подходящо положение (умерено стегнато). Каската, носена от високопланинските работници, трябва да има лента за ръка и задната яка, и да бъде закрепена, за да се предотврати изплъзването на шапката. Махам от себе си, събличам.

(3) След като каската е подложена на голямо въздействие по време на употреба, тя трябва да бъде спряна и повредената каска да бъде заменена, независимо дали е установено, че корпусът има очевидни пукнатини или деформации. Средната продължителност на живота на каската е не повече от 3 години.

(4) Каската не трябва да се съхранява в киселини или основи, висока температура (над 50 ° C), слънчева светлина, влажност и т.н., за да се избегне изстискването на тежки предмети или остри предмети.

(5) Облицовката на капачката и капачката може да се измие със студена вода и топла вода (по-малко от 50 ° C) и не трябва да се пече на радиатора, за да се предотврати деформацията на капачката.