Съвети за поддръжка на слама

- Mar 05, 2019-

1. Поради процеса на шиене на материала и ръката, торбичката на сламата не може да понесе твърде много тегло. Тя трябва да бъде не повече от 1 кг. Ако е необходимо, можете да подсилвате носещите части с ръкоделие или въдица, което ще има добър ефект.

2. Сламата на основния цвят не е боядисана, така че няма проблем с загубата на цвят. Сламата на цвета е оцветена от високотемпературна пара. В случай на дълготрайна среща с вода или триене на фиксирана част, моля обърнете внимание на падането на цвета и нормалната употреба. Не се безпокойте за проблема с загубата на цвят.

3. Най-добре е сламената торбичка да не се мие, дръжката е лесна за замърсяване, но по-голямата част от нея е изработена с дървена дръжка, мокра кърпа може да се избърше. Ако в кожата на царевицата има прах и други отпадъци, можете да използвате малка четка за зъби, за да я почистите. Водата е силно водоустойчива. Може да се мие с вода, пакет от пшенична слама може да се избърше с влажна кърпа, а Lafite е най - страшен от вода, не се измива, използвайте малка четка за зъби за почистване. Чантата от ратан се предлага и с влажна кърпа и малка четка за зъби. Деликатно облицованите вежди могат да бъдат премахнати и почистени, а след това зашити с въдица. Чантата за слама е използвана дълго време. Дълбокото почистване може да се измие с вода, а не да се накисне. Най-добре е да го довършите за кратко време и да го подсушите добре навреме.

4. Пакетът от слама трябва да избягва продължителното излагане на слънце. Силното излагане на слънчева светлина ще доведе до окисляване, избледняване и трептене на пигмента на тревните влакна. Ако не се използва дълго време, трябва да се съхранява в запечатана торбичка или да се поставя на сухо или светло място. Не трябва да се излага дълго време. По този начин цветът на сламата няма да се запази дълго време, а здравината няма да се промени.

发送 反馈

历史 记录