Избор на чували

- Mar 03, 2019-

Първо вижте ръководството:

Основната причина за сламените продукти е да се погледне ръчната работа, техниката е добра, плавателните съдове са изгладени, няма заплитания и пропуските са тясно и последователно. Това е нещо добро.

Второ, погледнете материала:

Обърнете се към описания по-горе материал

Трето, вижте стила:

Вижте дали този стил е популярен или уникален, индивидуален и по-важното е, че ви харесва и винаги е най-добре да го погледнете с един поглед. Най-важният критерий е, че това, което ви е най-необходимо, например, винаги трябва да облизвате много неща, така че малките чанти не могат да струват пари, ако изглеждат добре.

Четири: погледнете цвета:

Главно цветовата комбинация.

Пет: погледнете природата:

Износът на външна търговия ли е? Или се прави от селски семейни семинари?

Сламата на външната търговия ще запази цвета си по-трайни, тъй като чуждестранните клиенти имат високи изисквания за цвят, първо трябва да бъде цвят трябва да бъде положителен, второ цвят трябва да бъде траен, третият цвят трябва да бъде замърсяване, няма да навреди на човешкото тяло и околната среда, защото чуждестранни приятели харесват това. Сламата е за неща, които са изключително екологично съзнателни и обичат чистите естествени неща. Чувалите за износ на външна търговия се боядисват при специални условия на висока температура. Той също е преминал проверка на слоя при износ на митническа декларация, така че неговият цвят е едновременно траен и здрав.

Шест: виж произхода:

Както всички знаем, материалите на торбите за слама се произвеждат на север, като пшеница, царевица и т.н., а на север е трудоемък производствен метод. Ето защо нещата, които са евтини и добри, са на север, а мястото, където продуктите от слама са най-концентрирани, е Шандонг. Сламата на Шандонг е известна в страната.