Сламените бали се класифицират по функция

- Mar 01, 2019-

★ Класически клас

Този вид торбичка за слама е подходяща за употреба на работното място и има силен капацитет за настаняване. Професионалистите могат да го носят, без да губят самоличността си, и могат да покажат достатъчно афинитет. При закупуване на пътническа чанта, обърнете внимание на цвета не е твърде ярък, изберете тъмна чанта. Без да губите стабилността си, стилът е силен и прост.

★ случаен клас личност

Този тип чанта обръща внимание на индивидуалния израз и случайността на стила. Цветът и аксесоарите са случайни според личните предпочитания. Пазаруване, пътуване и открито са добър избор, който е едновременно практичен и привлекателен.

★ елегантен тип дама

Не мисли, че торбата не може да оформи дамата, стилът не е показен, а личността, меката и елегантна елегантна дамска чанта може да подобри темперамента на вашата дама, особено декоративните детайли на тялото, тихият слънчоглед носи себе си. Дървената верижка от топчета, тези аксесоари са невероятни през лятото!

★ сладък тип принцеса

Може ли торбичката от слама да създаде и сладка принцеса? Да! Сладки цветове, ослепителни аксесоари, сменящи се линии, панделки, дори стилове са принцесови белезници, това лято ви прави сладки в края на краищата!

★ шик и деликатна малка чанта

Уникалната ръка-малка чанта е само с размер на торбичка за бонбони, но е достатъчно да поставите малки неща като мобилни телефони, ключове, хартиени кърпи и др. Практично и леко, когато вървите, а ръчната верига също е добра дървена топка, дори и да присъствате на партито. Сдвояването на вечерна рокля също ще увеличи популярността ви.