Умения за съвпадение на сламена шапка

- Mar 31, 2019-

Важно е да имате тъкана сламена шапка за пътуване през лятото. Освен че се използват като чадър, повече модни елементи ще бъдат разкрити по невнимание. Погледнете различните японски момичета, без значение как се смесват лятото, прекрасна хладна сламена шапка, винаги придружена от правото си, както модерна, така и стилна интерпретация на пасторален стил в курортния стил. Красивото слънце е много просто настроение. Нека сложим шапката на улицата това лято и нека японската линия да бъде проста и стилна!

Метод за съчетаване на сламена шапка 1: тъкана сламена шапка с отпечатано облекло

Цветната печатна рокля и меката сламена шапка на къдриците са предназначени да бъдат перфектното съчетание за летния пресен маршрут. Прецизно изработената изработка на лотосови листа е украсена с копринени сатенени лъкове, което определено ви прави сладък и игрив!

Метод за съвпадение на сламената шапка 2: бежова шапка със сладка шапка, случайно съвпадение

Вижте също летния универсален Dongdong, елегантна комбинация от сладки лъкове и бежова слама. Идеален за морски курорти!

Метод за съвпадение на сламената шапка 3: ръчно пришита сламена шапка с подходящи цветни решетъчни белезници

Белезници и сламени шапки винаги се срещат по невнимание в пасторалната романтика. Също така те са модерни и задължителни елементи в японските аксесоари. Те не само отразяват силните дребни буржоазни чувства в японски стил, но и слабата ретро любов.

Метод за съвпадение на сламената шапка четири: плоска горна шапка с рибарска шапка с бяла шалова риза с шикозен плосък горен дизайн, мека текстура от слама, бял шал, стилен и динамичен. Кратка и обикновена вдъхновение е осеяна с парченца фин живот, модата е винаги на ваша страна, знаете ли го?