Шлемът се състои от капачка, подплата на шапка и каишка за брадичката

- Apr 06, 2019-

(1) Капачка: Това е основната част на каската, като обикновено се използва елиптична или полусферична тънка черупка. Тази структура ще създаде известна деформация на налягането при ударно налягане. Поради твърдостта на материала, абсорбцията и дисперсията на материала са засегнати, а гладката повърхност и кръговата крива водят до изпадане на обекта на удар, като по този начин се намалява времето на удара. В зависимост от нуждите и здравината на корпуса на каската, корпусът може да бъде направен в най-различни стилове, като горната част, горната част, страната и без ръба.

(2) Облицовка на капачката: Облицовката на капачката е общ термин за частите, които пряко контактуват с горната част на главата на ползвателя в капачката, и се състои от колан за обръч, горен колан, колан, колан, лента, омекотяваща макара и други подобни. Материалът на облицовката на капачката може да бъде изработен от памучна лента, лента от синтетични влакна и пластмасова облицовка. Капачката е безкраен колан, който е плътно увит около главата на лицето, когато се носи. Челната част на колана е облицована с поглъщащ пот материал и има известен ефект на абсорбция на пот. , Копчето с капачка може да бъде разделено на два вида: фиксирана лента и регулируема каишка. Капачката има два вида задни яки и без заден цикъл. Горната лента е каишка, която е в контакт с горната част на главата. Горната лента и капачката могат да бъдат свързани с нитове, или гнездото на ремъка може да бъде свързано към гнездото на капачката, а горната част е с напречна форма и форма с шест бара. Има 4 до 6 гнезда.

(3) Колан за долната челюст: Каишката на долната челюст на крака се използва за закрепване на каската. Коланът на долната челюст се състои от колан и карта за заключване. За задния маншон няма подложка за капак и се използва "y" форма на брадичката.