Съвети за измиване на шапки

- Apr 12, 2019-

Измиване на шапки

1. Ако на капачката има декорации, първо го махнете.

2, почистване на шапката трябва първо да бъде леко напоена с вода и неутрален препарат.

3. Леко търкайте с мека четка.

4. Вътрешната част на лентата за пот (частта, която е в контакт с лентата за глава) се почиства няколко пъти, за да се измие добре потта и бактериите. Разбира се, ако изберете антибактериални и дезодориращи материали? Тогава тази стъпка е безплатна.

5, шапката е сгъната в четири венчелистчета, леко облизване на водата, не може да бъде дехидратирана от пералната машина.

6, разпространението на шапката, поставете старата кърпа вътре, сложете го на сянката, избягвайте окачването и сушенето.

Специално измиване на шапки

1. Кожената шапка може да се почисти с парче лук или да се избърше с кърпа и може да се използва за постигане на добър ефект на измиване.

2. Петното върху тънката филц капачка може да се почисти със смес от амонячна вода и равно количество алкохол. Първо изтеглете сместа с парче копринена кърпа и след това почистете. Не може да направи шапката твърде мокра, в противен случай ще бъде лесно да отида.

3, след като трикотаж капак се измива, най-добре е да се запълни шапка с смачкана хартия и кърпа, и след това да изсъхне.

4, вълна шапка, не се измива, защото вълната ще се свие. Ако шапката е оцветена с прах или козина за домашни любимци и т.н., можете да използвате широколентова лента, обърнете сгъващия ръкав на пръста си, за да отстраните повърхностния прах. Вълнената шапка не е необходимо. След почистването е лесно да се скъси живота. Ако не е необходимо почистване, химическото почистване е най-подходящият начин.