Метод на тъкане на сламената шапка

- Apr 06, 2019-

Пшеничната слама (водна трева, пшенична слама, бамбукова дръжка или кафяво въже и др.) Се оплита в седем нишки, а дъното се прави на ръка. След дъното, сламената шапка се използва за приковаване на сламата в слама или сламена шапка. Накрая използвайте седем сламчета, за да лежите на ръба. Носейки тази сламена шапка през лятото, тя е едновременно сенчеста и вентилирана, много хладна.

Положителни и отрицателни

След като целият ред завърши стоте възела, съседните две нишки са вързани заедно, тоест стотиците навързани мрежести дупки.

Единичен възел

Всеки ред от линията на хоризонталната линия е група от четири акции, четвъртият дял е натиснат на втория и третия дял, след което първият дял е поставен под втория и третия дял, след което е избран четвърти дял. След първия дял първата преса беше над четвъртата.

Първият запас ще бъде поставен във втория и третия запас, а четвъртият ще бъде първият. След втория и третия запас ще бъдат натиснати първите акции, а първият и четвъртият запас ще бъдат свалени. , изправете втория и третия дял и станете един възел.

След първата част на цялата група, реорганизацията ще комбинира първата, втората и третата и четвъртата акции с прилежащите две акции и ще направи втория ред.

Двоен възел

Двойният възел не се реорганизира, след като първият единичен възел е завършен, а вторият идентичен възел се приготвя след малко разстояние, и след това всеки се комбинира със съседните две нишки. Завъртете възела два пъти в ред, т.е.

Кръгло медно око

Кръглият меден елемент е комбинация от един възел и квадрат. Специфичният метод е следният: шестте направления на въжетата на хоризонталната линия са групирани заедно, първо, едно, две, пет, шест запаса са обединени в един възел, след това са кръстосани три или четири нишки, а третото направление се навива около петата нишка. Шест нишки се изтеглят надясно, четвъртата нишка се навива около втората верига и първата нишка се издърпва наляво. След като редът приключи, средните две нишки на съседните групи се пресичат и третата нишка от предишната група се пресича. Издърпвайки надясно, след като пресече четвъртия дял от групата, първата и втората акция ще бъдат изтеглени, а четвъртата група от последната група ще бъде изтеглена наляво. След като преминат третия дял от групата, шестият и петият акции ще бъдат оградени. Група от шести нишки се пресичат, за да образуват възел, и по този начин се съставя пълно медно око.